2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

‘ON IMA PRAVO NA TO’: Sindikat podržao Asana!

Objavljeno: 02.05.21 u 14:48

Da li ovo znači da Partizan ostaje bez ikakve naknade?

Iz Partizana su najavili da će podneti tužbu protiv Takume Asana, koji je svojevoljno raskinuo ugovor i napustio tim. Oni očekuju da im šteta bude nadoknađena, ali o tome će odlučiti nadležni organi.

U međuvremenu predsednik sindikata fudbalera ‘Nezavisnot’Mirko Poledica izneo je svoje viđenje te situacije.

‘Ako klub duguje igraču dve plate i na pismeni poziv igrača ne plati u roku od 15 dana, igrač može jednostranom izjavom raskinuti ugovor. U praksi, može se raskinuti i bez poziva na plaćanje ako se radi o težoj povredi ugovora.’

0
0

2 Komentara

  1. niti sam sns niti ubaceni musavi, nego grobar vec 50 g. poznavajuci vazuru, i vucelica ja verujem asanu. covek je zaradio posteno svaki dinar. on je izvaredno disciplinovan, kulturan i bio je i najbolji igrac u zadnje vreme. njemu nije smela kasniti niti jedna para 2 minuta. toliko novaca za njega je bilo. kako moze da se dogodi da plate kasne 2 ili tri meseca. moze kad se pola pije pola sarcu daje. dole vazura i vucelic. izdajnici goli izdajnici. jako me razocarava mirenje grobara sa svim ovi zadnjih godina. mladi momci, grobari pali ste na ispitu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Je li ti Vučić pisao to saopštenje? Ili ga je sam Vučić oterao? Da kukavac jednom dočeka da mu mezimica uzme duplu krunu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter