0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Praznična atmosfera nas vodi do sreće!

Objavljeno: 02.05.21 u 11:00

Lagana nedelja i lagani tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.00 Lorient – Angers

Lorien je istrčao iz šume ali još nije na sigurnom. Još su 12 poena u igri, a oni imaju 4 više od opasne zone. Upravo zbog toga mislimo da će dobiti Anžer i manje-više osigurati svoj ostanak u društvu najboljih. Gosti su sigurn u sredini tabele i nemaju za šta da ginu. Upravo zbog toga im je forma katastrofalna i nisu pobedili u ligi od 3. marta.

Predlog: 1 (1,87)

18.00 Udinese – Juventus

Šampion je došao do toga da se bori za mesto u ligi šampiona sledeće sezone. Biće to paklena trka poslednjih 5 kola. Potpuno suprotno od Udinezea koji je ušuškan u sredini tabele. Stara dama ovo mora dobiti kako zna i ume, a ne možemo zamisliti da ne idu u ligu šampiona sledeće sezone.

Predlog: 2&G2+ (1,83)

18.30 Granada – Cadiz CF

Naizgled dva tima iz sredine tabele, ali Granada je imala fenomenalnu sezonu. Prvi put u Evropi i do četvrtfinala lige Evrope su stigli. Poznati su u Španiji kao odlični domaćini pa očekujemo da će dobiti Kadiz koji igra toplo-hladno cele sezone. Sada su u nizu 3 utakmice bez pobede. Domaći znaju biti dosta efikasni na svom terenu ali neka ide čist kec.

Predlog: 1 (1,87)

20.15 Tottenham – Shaeffield Utd

Najlakša utakmica za prognoziranje ikada. Šefild koji je već ispao u drugu ligu odavno gostuje Totenhemu koji se grčevito drži poslednjeg mesta koje vodi u Evropu i to je sve što imaju. Ovo je za njih još jedna sezona bez trofeja. Trebalo bi da dobiju i da bude malo golova.

Predlog: 1&0-3 (2,00)

UKUPNA KVOTA 12,80 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 3510863

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter