2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NOVI DETALJI IZ SLUČAJA KANGA: Sve se zataškalo za samo 2000 evra!

Objavljeno: 02.05.21 u 14:20

Novi detalji slučaja – Gejlor Kanga!

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da Gejlor Kanga ima lažnu krštenicu. Prema navodima iz DR Konga on se zove Kijaku-Kijaku Kijanga i nema 30, već 35 godina.

Sve informacije su uzete sa rezervom, jer je Gabon uspeo da se plasira na Afrički kup Nacija, pa se smatra da DR Kongo želi da ih izbaci i zauzme njihovo mesto. Prema novim navodima, Kangin nekadašnji klub Bović primio je 2000 evra mita, kako bi zataškao skandal sa lažnom krštenicom.

Sada je na potez fudbalski savez Gabona, koji ima rok do 4. maja da dokaže nevinost Gejlora Kange i spase se velike bruke.

0
0

2 Komentara

  1. Cvetkoviću brini ti za vašeg Asana a ostavi Kangu na miru. Baš tebi su rekli koliko je neko dobio mito !!! Odmah plasirate nešto o Zvezdi i Kangi da bi ublažili vašu bruku.

    0
    0
    Odgovori
    • Tako je! Karajliću ti si legenda! Neka si im rekao, pa šta?! Rekao si samo istinu! Karajlić je čovek sa metafizičkom retorikom, majstor govorničke alhemije! Potpuno nas je ubedio da je Kanga nevin i da nema 36 godina! Nije tačno da se Kanga bavi falsifikovanjem ličnih dokumenata i da je Kanga skandal-majstor. To su sve nesuvisle izmišljotine, neinteligentne konstrukcije i besmislene budalaštine! U Africi se niko ne bavi takvim nelegalnim radnjama i nije tačno da svaki afrički fudbaler ima po dve-tri rezervne krštenice, koje stavlja u promet po potrebi menadžera. U Africi je kompletna matična evidencija digitalizovana, kao naprimer u Švedskoj. Sve je sofisticirano!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter