0
Fudbal

FOTO: sport.es

MESIJU STIŽE POMOĆ U NAPADU: Povratak se planirao od kada je otišao iz Katalonije ali sada se vraća!

Objavljeno: 02.05.21 u 12:27

Saga o Mesiju i njegovom odlasku iz Barselone još nije završena, Leo je tražio od uprave odličnog igrača a upravo je takav njegov bivši saigrač, trenutno igrač Pariza, Nejmar Žunior.

Najbolji fudbaler Brazila trebao je da potpiše petogodišnji ugovor sa Pariz Sen Žermenom koji bi ga na Parku prinčeva zadršao do 2026. godine ali kako prenose iz Barselone Nejmar se ne žuri da potpisom završi posao.

Nije tajna da je Nejmarova želja da ponovo zaigra u duetu sa Mesijem i da se ponovo popnu na krov fudbalske Evrope, ako uzmemo u obzir da je Barselona ove sezone prvom timu pridodala i mlade talente iz čuvene škole La masije ovaj tim na čelu sa dva Južnoamerikanca biže zaista zastrašujući.

U Parizu moraju biti veoma pametni u odluci kada će Nejmara pustiti da ode, ako bi to učinili ovog leta za njega bi mogli da dobiju 60 miliona evra što je svakako bolje od varijante da na leto 2022. godine besplatno ode u Barselonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter