0
Evropske lige

FOTO: Screenshot/Instagram

MESI JE KRALJ BARSELONE: Najbolji i posle promašenog penala! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.21 u 23:19

Fudbaleri Barselone savladali su Valensiju na Mestalji rezultatom 3:2 nakon preokreta.

Barselona je nastavila šampionsku trku sa Realom i Atletikom, a najzaslužniji za pobedu ponovo je bio Lionel Mesi. Prvo je Gabrijel postigao gol i doveo Valensiju u prednost. Zatim je na scenu stupio najbolji strelac Primere. Argentinac je na današnjem meču dva puta pogađao mrežu Valensije, a prvi gol je postigao nakon što je Silesen uspeo da zaustavi njegov udarac sa 11 metara, ali Mesi je uspeo da dođe do te lopte i postigne gol.

Samo šest minuta kasnije Grizman je doneo prednost Barseloni. Pobednički pogodak bio je delo neverovatnog Argentinca koji je ovog puta pogodio iz slobodnog udarca. Karlos Soler se pobrinuo da završnica meča bude uzbudljiva koliko i čitavo drugo poluvreme i pogotkom u 82. minutu smanju rezultat na 3:2.



Ipak, to nije bilo dovoljno i Barselona je slavila i prišla Atletiku na samo bod zaostatka, koliko ima i Real. Blaugrana se ovim trijumfom vratila na pobedničke staze nakon iznenažujućeg poraza protiv Granade u prethodnom kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter