0
Evropske lige

LION SLAVIO NAKON PREOKRETA: Depaj i Čerki doveli završnicu Lige 1 do usijanja!

Objavljeno: 02.05.21 u 23:46

Fudbaleri Liona slavili su protiv Monaka sa 3:2 u derbiju 35. kola Lige 1.

Lion je do uspeo da dođe do trijumfa iako je u poslednjih 20 minuta igrao sa igračem manje nakon isključenja Kakarea koji je zaradio drugi žuti karton.

Ekipa Monaka prva je došla do prednosti nakon pogotka Kevina Folanda u 25. minuta nakon asistencije Ben Jedera. Sa tim rezultatom otišlo se na pauzu, a do izjednačenja je došlo u 57. minutu kada je Memfis Depaj dobro šutirao. Do potpunog preokreta dolazi u 77. minutu kada Marselo postiže gol nakon asistencije odličnog Depaja.

Ali, Monako se nije predavao i uspeo je da dođe do izjednačenja pogotkom Bena Jedera sa bele tačke nakon prekršaja nad Pelegrijem. Zatim, Lion sa igračem manje kreće u totalnu ofanzivu koja je ekspresno donela rezultat jer je Čerki pogodio u poslednjem minutu regularnog dela utakmice nakon asistencije De Šilja za neverovatnu radost ekipe Rudija Garsije.

Igrači Monaka ovim porazom ostaju na trećem mestu,ali su praktično ispali iz trke za titulu šampiona jer im Pariz Ser Žermen i Lil beži za četiri, odnosno pet poena. Lion je nakon pobede u derbiju prišao Monaku na samo jedan bod zaostatka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter