0
Evropske lige

KAKVA PARTIJA GERETA BEJLA: Defanzivci Šefilda će dugo pamtiti ovaj meč (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.21 u 22:42

Totenhem na krilima odličnog Velšanina došao do ubedljive pobede protiv otpisanog Šefilda.

Geret Bejl je ponovo glavna zvezda Totenhema. Kao da smo se vratili 10 godina unazad i gledali njegove majstorije u prvom mandatu u dresu Pevaca. Sjajni krilni fudbaler postigao je tri pogotka, i praktično sam doneo pobedu Totenhemu. U strelce se upisao i Son koji je prelepim pogotkom krunisao odličnu partiju njegove ekipe. Totenhem nakon ove pobede i dalje sanja o plasmanu u Ligu Šampiona, ali su za to ostale samo teorijske šanse.

Ali, navijači Totenhema ponovo su imali priliku da uživaju u lucidnosti jednog od najboljih fudbalera protekle decenije. U Realu nikada nije pokazao svoj pun raskoš, povrede su uništile njegov uspon ka najvećim individualnim nagradama, ali je ipak u Madridu osvojio čak četiri titule prvaka Lige Šampiona, što u Totenhemu zasigurno ne bi uspeo.

Večeras je Bejl sarađivao fantastično sa Seržom Orijeom koji je dva puta na pravo mesto pogodio Velšanina i napravio mu odličnu šansu da se pokaže u najboljem svetlu. Prvi gol prava mala majstorija preko Arona Ramzdejla iz jednog dodira, zatim odličan trk sredinom drugog poluvremena za 2:0 , pa na kraju sjajan udarac sa 20 metara od gola čime je kompletirao savršenu utakmicu. Šta više poželeti? Da, može još Sonov hitac koji bi malo koji golman na svetu odbranio. Verovatno i najlepši na utakmici, ali opet svetla pozornice bila su uperena ka velškom asu.



Bejlu je ovo prvi het-trik koji je postigao još od 2015. između Reala i Deportiva. Totenhem ovom pobedom izbija na peto mesto, sa utakmicom više od Liverpula i Vest Hema koji imaju bod, odnosno dva poena manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter