0
Evropske lige

FOTO: Twitter

JUVENTUS SLAVI RONALDA: Portugalac sa dva gola režirao preokret (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.21 u 21:22

Juventus nakon preokreta savladao Udineze i nastavio pohod ka Ligi Šampiona.

Mogla je ekipa iz Udina da nastavi košmarni period za ekipu iz Torina i možda čak ubrza smenu Andrea Pirla sa mesta šefa stručnog štaba, ali se Kristijano Ronaldo potrudio da do tog scenaria ne dođe. Sjajni Portugalac postigao je dva gola u poslednjih 10 minuta i  nastavio pohod svog tima ka mestu koje vodi u Ligu Šampiona.

Udineze je poveo golom Moline u 11 minutu koji je iskoristio odličnu loptu Rodriga De Paula i poslao je iza leđa nemoćnog Vojćeha Ščesnog.

Prednost su uspeli da čuvaj sve do 83-eg minuta kada je na scenu nastupio Ronaldo i prvo izjednačio rezultat pogotkom sa bele tačke, a do potpunog preokreta došlo je samo šest minuta kasnije kada je Rabio poslao odličnu dubinsku loptu na drugu stativu, a Kristijano je bio najbolji u skoku i doneo prednost ekipi koju predvodi Andrea Pirlo.

Ovaj meč bio je od krucijalne važnosti za Staru damu jer mu ekipe Milana i Napolija dišu za vratom. Juventus se nalazi na trećem meču i sve drži u svojim rukama, ali ispred sebe ima težak raspored gde će dočekati Milan i Inter dok gostuje ekipama Bolonje i Sasuola. Pored toga ga očekuje finale Kupa Italije protiv Atalante.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter