0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

INTER JE ŠAMPION ITALIJE: Juventus ostao bez trofeja nakon devet godina vladavine!

Objavljeno: 02.05.21 u 19:45

Veliki uspeh za Kontea i ekipu iz Milana!

Sasuolo je ugostio Atalantu u meču 34. kola Serije A. Utakmica je završena rezultatom 1:1 i Atalanta je izgubila sve šanse da prestigne prvoplasiranu ekipu.

Inter je novi šampion Italije! Nakon devet sezona apsolutne vladavine Juventusa, izabranici trenera Kontea su došli do dugo čekane 19. titule u istoriji kluba.

Ekipa iz Milana je u domaćem šampionatu igrala na veoma visokom nivou tokom većeg dela takmičenja. Iza sebe su ostavili velike rivale, a najveće iznenađenje predstavlja ubedjiva bodovna prednost u odnosu na Juventus. 

Inter je svoje takmičenje u Ligi šampiona završio već u grupnoj fazi i to na samom začelju tabele. Italijani su imali dovoljno vremena da se maksimalno posvete domaćem prvenstvu.

Na velikom uspehu im je čestitao i dosadašnji šampion Juventus. Crno-beli iz Torina su čestitku uputili putem društvene mreže ‘Tviter’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter