0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina/Screenshot

GOLEADA U BOLONJI: Vlahović srušio rekord star 62 godine! (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.21 u 18:40

Uzbudljiv golgeterski okršaj Srbina i Argentinca!

Bolonja je ugostila Fiorentinu u okviru 34. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji. Ljubitelji Serije A su imali priliku da uživaju u veoma interesantnom duelu. Utakmica u Bolonji je završena rezultatom 3:3.

Gostujuća ekipa je do prednosti stigla u 21. minutu meča. Adama Sumaru je dirao loptu rukom, a arbitar Dionisi je pokazao na belu tačku. Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović je zatresao mrežu Bolonje i oborio rekord star 62 godine!

Bivši fudbaler Partizana je sa  21. godinom i 95 dana postao najmlađi igrač u istoriji Serije A koji je postigao najmanje 18 pogodaka u jednoj sezoni.

Iskusni napadač Rodrigo Palasio je doneo izjednačenje samo 10 minuta kasnije! Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata.

U nastavku smo gledali još uzbudljiviju fudbalsku predstavu! Fiorentina je ponovo povela golom Bonaventure. Nekadašnji as Milana je iskoristio asistenciju Venutija u 64. minutu igre.

Palasio je pokazao da godine ne utiče na kvalitet! Argentinac je u 71. minutu po drugi put na meču savladao golmana Dragovskog.

Dušan Vlahović je ponovo dokazao da je blago Fiorentine. Mladi golgeter je zatresao mrežu Bolonje i gosti su stigli do prednosti i treći put na meču.

Konačan rezultat je postavljen u 84. minutu kada je Rodrigao Palasio nagradio sebe za sjajnu partiju i upisao novi het-trik. Asistent kod svig golova Bolonje bio je mladi Emanuel Vinjato.

Ekipa koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović se nalazi na 12. poziciji sa 39 poena, a tim u ljubičastoj opremi zauzima 14. mesto sa četiri boda manje u odnosu na današnjeg rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter