0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga/FMP

FMP GA JE VRATIO NA KOŠARKAŠKU MAPU: Bio je blizu saradnje i sa Zvezdom, a onda je počeo da pljuje po Srbiji!

Objavljeno: 02.05.21 u 11:52

Bio je oštar prema srpskoj košarci.

Ajzea Ostin je košarkaš koji je zbog Marfanovog sindroma mogao gotovo i da ne započne profesionalnu karijeru. Ipak, FMP iz Železnika mu je 2017. godine pružio priliku da se vrati na košarkašku mapu.

On je samo par dana pre NBA drafta, dobio vest o bolesti koja ga je skrenula sa puta. Samim tim, njegov dolazak u Srbiju je izazvao pažnju velikog broja američkih medija. On je sada potpisao ugovor sa Hsinču Lajonersima iz Tajvana, dok je pre toga igrao u Meksiku i UAE.

Ipak, čim je otišao iz FMP-a, Ostin je počeo da pljuje po Evropi, ali i po Srbiji.

Završio sam sa Evropom! Nikada više. Ostaću u Aziji, novac je sjajan, uvek na vreme, a sezona ne traje ubitačnih 10 meseci. Mislite da je sjajno igrati u inostranstvu. Možda prvih nekoliko nedelja, kada si uzbuđen. Posle toga, budite spremni da bežite, počeo je Ajzea Ostin.

Po košarkaškim krugovima, pričalo se da bi nakon završene sezone u FMP-u Ostin mogao da ode u Crvenu zvezdu. Njega to očigledno nije zanimalo, pa je udario po Srbiji rekavši da smo teški kao crna zemlja i da se kod nas trenira dva puta dnevno.

Moje iskustvo u Srbiji je bilo smeće, volim Kinu. Trenira se dva puta dnevno i teški su kao crna zemlja. Ne razumeju reč odmor i oporavak. Samo trening, napisao je Ostin.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter