0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

DERBI NA TEATRU SNOVA: Da li ćemo nakon najvećeg meča u Pemijer ligi dobiti novog šampiona četiri kola pre kraja prvenstva?

Objavljeno: 02.05.21 u 12:48

Turbolentna sezona u Pemieršipu bliži se kraju a danas ćemo možda dobiti odluku o novom šampionu, u duelu Mančester Junajteda i Liveprula.

Današnji duel igraju Redsi i Crveni Đavoli u slučaju pobede čete Jirgena Klopa, titula odlazi u Mančester ali u plavi deo grada. Pepov Mančester Siti ima odličnu sezonu, mastrealno su igrali na svim poljima a pogotovo u prvenstvu te su nakon 34 odgirana meča, imaju velikih +13 u odnosu na gradskog rivala.

Sa druge strane Junajted mora da pobdei kako bi nastavio borbu za naslov prvaka Engleske koja će biti veoma teška. Na megdan Đavolima danas će izaći LIverpul kojem takođe gori pod nogama, trenutno se nalaze na šestoj poziciji i moraće dobro da se potrude kako bi naredne sezone zaigrali u Ligi šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter