0
Evroliga

FOTO: Twitter/Screenshot

ŠTA BI BILO KAD BI BILO: Pregovarao je i sa Zvezdom i sa Partizanom, a sada može da odvede svoj tim na F4 Evrolige!

Objavljeno: 01.05.21 u 19:11

Srećan je u Rusiji.

Ćavi Paskval je trenutno trener ruskog Zenita, koji je ove sezone definitivno jedno od prijatnijih iznenađenja u Evroligi. Oni su jučerašnjom pobedom nad Barselonom izjednačili rezultat u četvrtfinalnoj seriji na 2:2.

Jedan od najzaslužnijih za taj uspeh je definitivno Paskval. On je 2010. godine upravo sa Barsom osvojio titulu šampiona Evrope, a ove godine će pokušati da napravi pravu senzaciju.

Ipak, ako se samo prisetimo 2019. godine, kada je njegova karijera bila u blagom padu, ove uspehe je mogao ostvariti i u Beogradu. Naime, Španac je prema specijalizovanom košarkaškom portalu Eurohoops bio u pregovorima sa Crvenom zvezdom.

Takođe, ove godine se pričalo i da bi on karijeru mogao da nastavi u Partizanu. Sve to je naravno palo u vodu, nakon što je ostvario izvanredan uspeh u Zenitu i time sebi dosta podigao cenu.

Poslednji i odlučujući duel Barselone i Zenita će se odigrati u Španiji 4. maja. U istom danu igraju se i ostale majstorice za plasman na fajnal-for Evrolige (Olimpija – Bajern i Efes – Real).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter