0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘RAZMIŠLJAO SAM O PREKIDU KARIJERE’: Defanzivac Zvezde iskreno o najtežem periodu!

Objavljeno: 01.05.21 u 09:57

Defanzivac Crvene zvezde Nemanja Milunović je postao neizostavan deo šampiona Srbije.

On je 2019. došao na ‘Marakanu’, a u četvrtak je osvojio titulu u Superligi, što mu je treća u crveno-belom dresu.

Milunović je karijeru počeo u Borcu, a potom je igrao za Mladost iz Lučana. Dres Bate Borisova je nosio od 2015. do 2018. godine, a onda je došao u Zvezdu. Pouzdani defanzivac se prisetio najtežeg momenta u karijeri.

Tokom igranja za beloruski tim povredio je koleno, pa je operisan u Rimu. Potom je usledila pauza od osam meseci.

– Povreda se dogodila u šestom mesecu trudnoće supruge sa prvom detetom. Kao što fudbal donosi mnogo lepih trenutaka, tako su i povrede sastavni deo njega. Kad prođu, shvatite koliko jačaju mentalni sklop i koliko vam je Bog dao da ojačate kao ličnost. Tad vidiš koliko ti znači podrška supruge, porodice i prijatelja. Razmišljao sam i o prekidu karijere, jer kažu koliko propustiš, toliko ti treba da se vratiš u pravu formu. U periodu oporavka nisam mogao da savijem nogu mesec dana. Sve mi je prolazilo kroz glavu, ali je preovladala želja prema fudbalu i da potrčim ka lopti – rekao je Milunović za Sportski žurnal.

Zvezdin defanzivac ima i interesantan nadimak ‘Đed’.

– Dugogodišnji prijatelj Zoran Kostić dočekao me je u Borcu kao 18-godišnjaka. Tada sam dolazio na trening bukvalno samo da popunim broj. Videlo se da neću da igram. Jednom prilikom se Zoran iznervirao  i rekao: ‘Ti si bre đed sa 18 godina’. Tako sam postao i ostao Đed – istakao je Milunović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter