0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Ove praznične subote prava poslastica!

Objavljeno: 01.05.21 u 11:05

Ove subote spremili smo vam poslasticu – ceo tiket samo Englezi. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo dobru kvotu.

16.00 Brighton – Leeds

Još 15 poena je u igri, a Brajton ima 7 više od Fulama što bi trebalo da je dovoljno. Ipak, Galebovi bi mogli napasti da osiguraju svoj premijerligaški status, a Lids je poznat kao ekipa koja igra otvoreno. Golovi su ovde kao nacrtani.

Predlog: GG3+ (2,22)

16.00 Brentford – Watford

Votford je izborio promociju, a gotovo sigurno su drugi. Brentford je izborio plej-of, a gotovo sigurno su treći. Igrači stršljenova su već na odmoru u glavama, a Brentford nema nikakvu potrebu da žrtvuje svoje igrače pred plej-of. Deluje kao remi i to od 0-0.

Predlog: X (3,15)

16.00 Accrington – Charlton

Akrington je miran u sredini tabele i ne može ni dole ni gore, dok je Čarlton na 2 poena od plej-ofa plus utakmicu manje imaju. Verujemo da će se Adiksi raspucati i pokupiti sva 3 boda. Konor Vašington, Džejden Stokli i Čuks Aneke su preozbiljan napadački potencijal da bi ostao neiskorišten.

Predlog: 2 (2,15)

21.00 Everton – Aston Villa

Everton nikako da odigra tu zaostalu utakmicu pa da vidimo gde su tačno. Ipak, mislimo da će se mnogo podići u formi nakon pobede nad Arsenalom i vezati sa bar još jednom. Anćeloti je stari majstor, a šansa za Evropu je otvorena. Postoji i realna šansa i za ligu šampiona samo ako pobede ovde.

Predlog: 1 (2,05)

UKUPNA KVOTA 30,82 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

Ekspres tiket – 0620846

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter