3
Domaći fudbal

FOTO:INSTAGRAM//FTBL.SERBIA/PRINTSCREEN

NOVI SKANDAL U DOMAĆEM FUDBALU: Igrači Radničkog prekinuli meč i seli na teren zbog odluke sudije Grujića!

Objavljeno: 01.05.21 u 21:01

U Pirotu tvrde da je dosuđen nepostojeći penal za Trajal!

U subotu je u Pirotu odigrana utakmica 30. kola Prve lige Srbije. Domaći Radnički je ugostio ekipu Trajala. Ekipe se nalaze na 14. i 15. poziciji pa su direktni rivali u borbi za opstanak.

Gosti su stigli do prednosti golom Pavlovića sa bele tačke u 56. minutu, a Radnički je izjednačio u 82. minutu pogotkom Miloševića.

Upravo je taj 56. minut sporan. Glavni arbitar meča Danilo Grujić je kako tvrde u Pirotu, dosudio nepostojeći jedanaesterac u korist gostujuće ekipe. Fudbaleri Radničkog to nisu mogli da oproste sudiji. Domaći igrači su u znak protesta zbog Grujića odlučili da sednu na teren.

Sporna situacija se nalazi na 2.32 na snimku.

Domaći klubovi su u prethodnom periodu na radaru UEFA, a upravo je Trajal jedan od klubova koji je na meti zbog potencijalne neregularnosti.

Nije prvi put da se u prethodnom vremenskom periodu igrači žale na sudiju Grujića. Nedavno se na utakmici omladinskih selekcija Radničkog iz Niša i Čukaričkog desila sumnjima situacija koja je podigla prašinu zbog sporne odlule arbitra Grujića. 

Poznati sudija je svirao dva sumnjiva jedanaesterca na tom meču. Pojavio se i snimak na kome deluje da je igrač u crvenom dresu prvi stigao do lopte.

 

0
0

3 Komentara

  1. Taj smrad Danilo Grujić je i prošle godine unakazio FK Kolubaru u odlučujućoj utakmici protiv Zlatibora za ulazak u super ligu, treba mu zabraniti ne da sudi nego da u opšte posećuje utakmice jer je to ZLO od sudije a vrv i od čoveka, SMRADINA

    0
    0
    Odgovori
  2. Šta se pravite ludi. Postoje sudije koje sude po nalogu i to duže.. Majo Vujovic, Grujici, Bojan Nikolic, Široki. A sve vodi Milan Karadzic..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter