in ,

NISAM ZBOG TOGA DOŠAO OVDE: Jokić otkrio zašto je nepovlašćen kada je u pitanju izbor za MVP-ja!

FOTO: Twitter

Srbin je ponovo bio skroman.

Svi koji prate NBA ligu govore kako je on definitivno najkorisniji igrač do sada, ali Nikola Jokić ponovo pokazuje skromnost. U razgovoru za ESPN, Džoker se prvo osvrnuo na svoj dolazak u najjaču ligu sveta.

Kad sam isprva došao ovde, verovatno sam bio u najgoroj kondiciji u NBA ligi. Samo sam hteo da vidim mogu li da uradim nešto. Izgubio sam mnogo kilograma i osećam se daleko bolje. Da budem iskren, još uvek ne mislim da trčim brže, ali verujem da mogu da igram brže, promenila se i odbrana, počeo je centar Denvera.

Potom je Nikola otkrio kako je došlo do njegovog čuvenog šuta sa jedne noge i to u padu. Za sve je zaslužna povreda zgloba.

Iskrenuo sam levi zglob i samo sam šutirao uvis na treninzima i pošto je bilo bolno da skačem s obe noge, počeo sam samo sa desne i lopta je ulazila. Tad sam pomislio da bih to mogao da koristim, nastavio je Jokić.

Za sam kraj, Srbin je dobio pitanje u vezi sa MVP priznanjem, istakavši da ga to ne zanima preterano. Nikola je ponovo pokazao koliko je skroman, a dao je do znanja i zašto je nepovlašćen u trci za tu nagradu.

Nikad ne razmišljam o tome, nisam došao ovde da bih bio MVP lige, uvek sam mislio da je neko bolji od mene. Uvek sam hteo da se takmičim da ga pobedim i sa tim pristupom uvek ću biti nepovlašćen, zaključio je Nikola Jokić.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OVO ĆE UZDRMATI ITALIJANSKI FUDBAL: Sudijska komisija sprovodila mutne radnje, sudijama menjane ocene!

PRAVA BOMBA NA MARAKANI: Aleksandar Kolarov potpisuje ugovor sa Crvenom zvezdom, poznata i plata!