0
Boks

FOTO: BSS

CEO SVET PRIČA O OVOM SPEKTAKLU: Bokserski savez Srbije oduševio sve ljubitelje sporta! (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.21 u 16:43

Svi su prezadovoljni.

Utisci sa Memorijala Branka Pešića 58. Beogradskog pobednika još se nisu utišali. Spektakl u režiji Bokserskog saveza Srbije, a uz pomoć države Srbije i kompanija MTS, Asseco i Delamode dobio je sjajne ocene više od 350 stranaca, koji su od 22. do 27. aprila uživali u prestonici Srbije. Dvorana Sportskog centra Rakovica bila je poprište generalne probe za Svetsko prvenstvo, koje će se od 26. oktobra do 06. novembra održati Beogradu. Srbiji na kraju šest zasluženih medalja (2 muškarci i 4 devojke).

FOTO: BSS

U BSS su izuzetno zadovoljni. Naš boks živi i o boksu se ponovo stalno priča. Hotsport je bio na licu mesta i izveštavali smo sa tradicionalnog međunarodnog turnira, koji od 2018. na predlog Nenada Borovčanina uz ime nosi i naziv memorijal Branko Pešić. Bokseri ne zaboravljaju najpoznatijeg gradonačelnika Beograda i na ovakav način njegovo ime drže od nezaborava. Strani učesnici su prezadovoljni i sami ističu da su oduševljeni koliko je Beograd bezbedan grad i koliko se svuda svi pridržavaju sprovođenja epidemioloških mera oko korona virusa. Zasluge pripadaju i kompaniji ELS sekjuriti, koja se svih dana brinula o učesicima i sve je prošlo bez i jednog incidenta.

FOTO: BSS

Na Beogradskom pobedniku bilo je puno gostiju, a BSS je organizovao da se kao kod kuće osećaju nekadašnji nosioci olimpijskih, svetskih i evropskih medalja u boksu iz cele Jugoslavije. Neki od njih izrazili su želju da se vakcinišu, jer u svojim državama nisu za sada uspeli. Posle konsultacija sa kabinetom predsednika Srbije, Aleksandar Vučić po ko zna koji put je pokazao svoju veličinu i legende boksa koje je su predvodili osvajači olimpijskih medalja Ante Josipović i Ace Rusevski na Institutu Batut dobili su vakcine Sputnjik.

U finalnoj večeri, uz direktan prenos na Arena fight, puno gostiju bilo je prezadovoljno kako je sve proteklo. Videli smo pomoćnika ministra MUP Srbije Vladu Ilića, predstavnika Bokserskog saveza Rusije Abakarova direktora Regionalne lige Aleksandra Risimića, predsednika opštine Rakovica Miloša Simića, direktorku JP Poslovni centar Rakovica Dušicu Stojković, predsednicu Sportskih igara mladih Mariju Mihajlović, specijalnog savetnika gradske sekretarke za sport i omladinu Strahinju Stojkovića i mnoge druge.

Predstavljamo vam i jedan odjavni video koji pokazuje da smo u Beogradu u Rakovici imali istinski spektakl.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter