0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter

RADONJIĆ IZNEO LOŠE VESTI: Evo ko propušta polufinale!

Objavljeno: 30.04.21 u 13:22

Nisu ovo lepe vesti za navijače Crvene zvezde.

Uoči početka plej-ofa ABA lige za medije su govorili šef stručnog štaba Crvene zvezdeDejan Radonjić i kapiten Branko Lazić.

‘Plej-of donosi posebnu situaciju, vrlo je specifičan sistem takmičenja, gde mi dajemo izuzetno veliki respekt ekipi Igokee. Imamo apsolutnu koncentraciju na taj prvi meč. Igokeea je imala sjajnu sezonu i u ABA ligi i u Evropi. Imali su konstante periode. Čestitam treneru Bajić na nagradi za najboljeg trenera. Vodio sjajno ekipu cele sezone. Tim Igokee igra dobro, karakterno. Svesni smo da moramo da igramo da dobro ako želimo da računamo na računamo na dobar ishod na kraju prve utakmice.’ – rekao je Radonjić i potom otkrio na koga neće moći da računa.

‘Jagodić Kuridža je u procesu rehabilitacije, teško je reći kada bi mogao da počne da trenira. U kojem trenutku će moći da počne da trči, to ćemo tek da vidimo.’ – zaključio je Radonjić.

‘Drago mi je da konačno vidimo. Što se tiče utakmce plej-ofa drago mi je da smo uspeli da ispunimo prvi od nekoliko ciljeva, a to je prve mesto i prednost domaćeg terena. Shodno tome ćemo pristupiti i plej-ofu. Želim da pohvalim ekipu Igokee, zasluženo su ušli u plej-of. Pokazali su prvu igru. Biće teška i jaka utakmica, ali daćemo sve od sebe da obezbedimo prolaz u finale.’ – dodao je Lazić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter