0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Zagrevanje za vikend uz dobru kombinaciju!

Objavljeno: 30.04.21 u 11:00

Petak je samo zagrevanje za subotu i nedelju, ali što ne naplatiti i to zagrevanje. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

22.15 Porto – Famalicao

Porto je na 4 poena od Sportinga, a ima još 5 kola do kraja. Pokušaće sve ne bi li se dočepali titule, a sada pogotovo moraju zapeti jer su kiksnuli u prošlom kolu.Gosti su u surovoj borbi za opstnak u koju je uključeno 5-6 klubova. Ono što im ide na ruku je da su najbolje stojeći od konkurencije. Mogu da priušte da izgube ovde.

Predlog: 1-1&2+ (2,35)

21.00 Southampton – Leicester

Još 15 poena je u igri do kraja sezone, a Lester ih ima 7 više u odnosu na petoplasirani Vest Hem. Deluje da su na dobrom putu i da ovo neće ispustiti kao prošle sezone. Ključne su naredne dve utakmice – Sautempton i Njukasl je nakon toga do kraja sezone imaju paklen raspored (Junajted, Čelsi, Totenhem). Zbog toga Lester ovo mora dobiti, a domaći mogu već na odmor.

Predlog: 2 (2,15)

21.00 Celta Vigo – Levante

Poslednjih 6 međusobnih mečeva ove dve ekipe došli su GG, a ne vidimo što se ovaj put to ne bi nastavilo? Klubovi su u sredini tabele bez ikakvih šansi za gore, ali i bez ikakvog straha od opasne zone. Mogli bismo gledati zabavan opušten fudbal koji donosi golove.

Predlog: GG (1,71)

21.00 Marseille – Strasbourg

Olimpik juri mesto koje vodi u Evropu, a trenutno su na bod od njega. Osim toga u sjajnoj su formi. Strazbur je u katastrofalnoj formi i ne deluju da će se popraviti do kraja sezone. Ono što je dobro za njih je da su već gotovo osigurali opstanak.

Predlog: 1 (1,99)

UKUPNA KVOTA 17,19 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 6538573

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter