0
Fudbal

Foto: Instagram leomessi

BARSA NE PUŠTA MESIJA: Katalonci odlučni u nameri da zadrže najboljeg fudbalera!

Objavljeno: 30.04.21 u 15:04

Da li Mesi ostaje u Barseloni ponovo je glavna tema u Španiji, pominje se odlazak u Pariz, moguć je i scenario da se Mesi udruži sa Gvardiolom u Sitiju, ipak na potezu je Barsa.

Čelnici katalonskog giganta ne odustaju od Lea Mesija i uradiće sve kako bi ga zadržali tu gde jeste več 15 godina. Bitnu ulogu u ostanku argentinca na Kamp Nou imaće i Đoan Laport, koji se vratio u klub na mesto predsednika i koji je u odličnim odnosima sa Leom.
Za sada najrealnija opcija jeste da Mesi potpiše ugovor na čak 10 godina odnosno do kraja igračke karijere, plan uprave je da on nastupa još nekoliko sezona a zatim postane izvršni direktor kluba u kojem je postao jedan od najvećih ikad.

Fubaski čarobnjak iz Argentine, imao je plan da karijeru završi u domovini a kao uslov da bi ostao u Barseloni oostavio je dovođenje još jednog kvalitetnog igrača kako bi se tim pojačao i u narednim godinama ponovo napadao titule kako u prvenstvu tako i u Evropi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter