0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Igokea

BAJIĆ ODLUČAN: ‘Idemo do iznenađenja!’

Objavljeno: 30.04.21 u 15:51

Trener Igokee obećava ‘rat’!

Igokea je kao 4. na tabeli ABA lige ušla u plej-of, gde će se sastati sa Crvenom zvezdom. Trener Dragan Bajić najavio je veliku borbu svojih momaka.

‘Uspeli smo da se plasiramo u polufinale plej-ofa ABA lige što je ogroman uspeh. Utakmice koje slede biće novo iskustvo, kako za klub, tako i za mene kao trenera. Sezona je zaista bili izuzetno burna, zanimljiva i kvalitetna. Ne želim da veličam uspeh koji smo ostvarili, ali moram da naglasim da smo do doigravanja stigli sa daleko manjim budžem u odnosu na ostale ekipe koje će se boriti za tron, kao i u odnosu na većinu ekipa koje su ostale bez mesta u polufinalu.’ – rekao je Bajić i dodao.

‘U polufinalu igramo protiv Crvene zvezde. U ligaškom delu takmičenja smo odigrali dva meča. Na našem parketu smo slavili ubedljivo, a u Beogradu smo poraženi posle neizvesne završnice, nakon meča na jednu loptu. Međutim, pomenute mečeve moramo da zaboravimo jer je plej-of nešto savim drugo, u pitanju je nova dimenzija takmičenja. Zvezda je podigla formu, podigla je stepen borbene gotovosti uoči doigravanja za titulu. Kristalno je jasno kome pripada uloga favorita, jasno je da Zvezda želi do trona, da želi do mesta u Evroligi. S druge strane, mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da budemo konkurentni, te da iz pomenute konkurentnosti pokušamo da stignemo do iznenađenje.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter