1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŽUGIĆ NAJAVIO SPEKTAKL: Neka se gledaoci spreme za prenos na nivou Lige šampiona

Objavljeno: 29.04.21 u 18:50

Finale Kupa Srbije u fudbalu biće odigrano na stadionu „Rajko Mitić“, odlučeno je žrebom u studiju TV Arena sport.

Generalni director TV Arena sport, Nebojša Žugić, obratio se javnosti u ime kompanije Arena Channels Group.

“Veliko mi je zadovoljstvo što smo mogli ugostiti predstavnike FSS i predstavnike dva najveća srpska kluba i upriličiti žreb kakav dolikuje renomeu ovog takmičenja“ – počeo je Žugić.

“Ono što mogu da kažem, da je sezona bila jako uspešna pored svih problema koji su izazvani pandemijom i da na neki način uveli novinu sa multiprenosima, da smo pokrili sve utakmice domaćeg šampionata i prenosili Kup. Verujem da smo time dali doprinus popularizaciji srpskog fudbala“ – dodao je director TV Arena sport.

Žugić je najavio I događaje kojima će biti zaključena fudbalska sezona u Srbiji i Evropi.

– Ono što nas očekuje u toj poslednjoj nedelji maja, je 25. finale našeg kupa, 26. finale Lige Evrope i 29. finale Lige šampiona. Neka se gledaoci 25. maja spreme sa spektakl, jer će prenos biti na nivou utakmica Lige šampiona, što uvek radimo kada su ovakve manifestacije u pitanju. Što se tiče klubova, želim im puno sreće i na njima je da doprinesu da kvalitet utakmice bude kao kvalitet prenosa. Nisam siguran da li će biti publike na stadionu, to ne zavisi od nas već od situacije i procene kriznog štaba – rekao je Nebojša Žugić.

Potom su svoje izjave dali i predstavnici klubova:

“Imali smo sreće u žrebu. Nadam se da će to biti faktor da Zvezda izađe kao pobednik. Nama je čast da budemo domaćini ovakvog spektakla. Ono što željno očekujemo je da konačno osvojimo duplu krunu“ – rekao je Goran Negić, predstavnik Crvene zvezde.

“Ovo je sedmo uzastopno finale Kupa za Partizan. Nadamo se dobroj igri i pobedi i, naravno, idemo po trofej“ – dodao je Milorad Nikolić, predstavnik Partizana.

0
0

1 Komentara

  1. FSS je ucinio sve da obezbedi Zvezdi makar 50 posto sansi da dodje do finala u Rupcagi. Zasto ovaj put nisu odredili finale u Nisu ili Surdulici kao kad su Partizana slali dole? Ne, nece oni Zvezdu na cistinu, mora onako kako zeli Tersman i vrhovnik!
    E,pa draga gospodo ciganska, Partizan dolazi da vas razvali i to vase junacenje nas ne dotice. Sacekacete vi jos dugo godina da vidite trofej kupa!
    Vidim da je blejanje stoke u rupcagi danas nesto pojacano ….Ocekujem da ce na koktelu da se pojave svi zasluznici,pre svega svi iz korumpiranog fss, kompletan sudijski kor pa i vrhovnik licno. Bice to bas uzbudljiv kolektivni orgazam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter