1
Domaći fudbal

FOTO: TV Arena Sport

ŽREB JE ODLUČIO: Poznato mesto odigravanja finala Kupa Srbije!

Objavljeno: 29.04.21 u 15:02

Borba za trofej je na programu 25. maja!

Žrebom je odlučeno da će se finale Kupa Srbije odigrati na stadionu ‘Rajko Mitić’ u glavnom gradu Srbije. U utakmici koja će odlučiti pitanje šampiona Kupa, sastaju se večiti rivali Crvena zvezda i Partizan.

FOTO: FK Crvena zvezda

Večiti su se prethodni put u finalu Kupa sastali 2019. godine na popularnoj Marakani, a crno-beli su slavili rezultatom 0:1. Pitanje pobednika rešio je defanzivac Partizana Bojan Ostojić.

PROČITAJTE JOŠ: IZABRANA IDEALNA PETORKA ABA LIGE: Petrušev ponovo u vrhu, prati ga Zvezdina vedeta!

Izabranici Aleksandra Stanojevića već sedmu godinu uzastopno stižu do završnice takmičenja. Prethodne sezone je trofej podigla Vojvodina, a godinu dana ranije je to uradio Partizan.

Crvena zvezda želi duplu krunu i nakon 14 godina će 25. maja imati priliku da to uradi. Crveno-beli su prethodni put 2012. godine osvojili ovo takmičenje.

0
0

1 Komentara

  1. Meni je drago da se finale kupa odigra na nasem najvecem i najlepsem stadionu. Ali, cisto zbog ovih sto kukaju kako je sve protiv njih, ja bi uveo klauzulu da se sledecih 100 godina finale kupa igra na stadionu JNA. Finale je finale i svejedno je gde je, ako im to znaci toliko neka stalno tamo bude.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter