in ,

LOLLOL POBEDAPOBEDA

URNEBESNA IZJAVA TRENERA SPARTAKA: Naša liga je prejaka, ekipe sa dna su procvetale i vetar duva protiv nas! (VIDEO)

Šef stručnog štaba Spartaka je bio iskren nakon poraza od Javora.

Vladimir Buač je analizirao neverovatne rezultate koje beleže ekipe sa dna tabele. Istakao je da ti timovi sada igraju neverovatno, ali i da ga raduje što je naša liga toliko jaka.

Generalno zato je ova naša Superliga jako zanimljiva. Vidimo kako ekipe dobro igraju i na kraju ćemo se mi boriti za opstanak. Stvarno ima 5-6 ekipa koje su bile u dnu, igraju neverovatan fudbal i kažem mene raduje što je naša liga zbog toga toliko jaka, počeo je Buač.

Potom je dodao kako njegov tim ‘ima problema sa vremenskim uslovima’, kao i da je ‘vetar stalno protiv njih’, aludirajući na suđenje. Zaključio je da Spartak ima dovoljno bodova, ali i izrazio nadu da će vetar prestati da duva.

Mi imamo generalno malo problem sa vremenskim uslovima u poslednje 4 utakmice. Vetar je stalno protiv nas i kako god da okrenemo stranu on opet ide protiv nas i nije nam lako. Imamo dovoljan broj bodova, međutim nadam se da će prestati da duva i biće nam lakše u nastavku, zaključio je trener Spartaka Vladimir Buač.

Diskusija

Odgovorite
  1. Cutite celu sezonu i sad ste progovorili,hm?! Prvi deo sezone se kralo i kupovalo za titulu i Evropu a sada za opstanak. Postoje tri-cetiri kluba koji posteno igraju ovo prvenstvo sve drugo proterati u pakao! Da ne bude dilema,to su:Metalac, Javor, Partizan i CUkaricki. Svi ostali u pakao !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BOMBA NA PARKU PRINČEVA: Ako dođe Mesi, odbrane neće imati šanse protiv ovog trojca!

IZVANREDAN GOL ANDRIJE ŽIVKOVIĆA ZA POBEDU PAOKA: Preokret u velikom stilu za finale! (VIDEO)