3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TERZIĆ SE OGLASIO NAKON ISTORIJSKE TITULE: Pokazali smo sposobnost da probijamo granice i nastavićemo sa tim!

Objavljeno: 29.04.21 u 21:33

Crvena zvezda je osvojila četvrtu titulu u nizu, ovo je jedna od najuspešnijih fudbalskih godina u bogatoj istoriji kluba, a ponosan na tu činjenicu je generalni direktor Zvezdan Terzić.

On je na početku svog obraćanja čestitao svima u klubu. Potom je istakao da je ponosan što se Zvezda ravnopravno borila protiv Milana, ali i što je još jednom pokazala da je najbolja u Srbiji.

Pre svega, čestitao bih igračima, stručnom štabu, navijačima i svima u klubu na osvojenoj šampionskoj tituli. Ovo je prvi put u Zvezdinoj istoriji da je titula osvojena četvrtu godinu u nizu i to samo govori o tome sta je danas Crvena zvezda. Ponosan sam na sve ono što je urađeno, ne samo u domaćem prvenstvu, nego i u Evropi, pogotovo kad se uzme u obzir da smo izdržali i finansijske udare korone i superiorno osvojili titulu, a uz to se ravnopravno nosili sa ekipama poput Milana. Pokazali smo da smo najbolji tim u Srbiji i da o tome nema polemike. Uz to, srušeni su brojni rekordi i ovo je definitivno godina za pamćenje, počeo je Terzić.


Uprkos tome što je titula osvojena, nema vremena za odmor u Crvenoj zvezdi.

Čeka nas finale Kupa i odmah potom pripreme za nove kvalifikacije za Ligu sampiona. Postavili smo najviše moguće ciljeve, a pokazali smo sposobnost da probijamo granice i nastavićemo to da radimo,  zaključio je Terzić.

0
0

3 Komentara

  1. Kako ovog coveka nije sramota da se pojavljuje u javnosti?Cude me Zvezdini navijaci,koje ja postujem,da su svesni ovog lika i njegovog muljanja u OFK a da zarad trenutnog uspeha zaboravljaju ko je on.LICE SA POTERNICE !

    0
    0
    Odgovori
    • Zasto te cude navijaci zvezde? Onomad, kad ste vi osvojili sest titula u nizu, nije ni Tole bio nista manje kriminalan, i nije nista manje muljacio nego mi sada, pa ipak ne odrekoste se ni jedne titule. Jos ste uz tadasnju crno belu vlast pokusali da nas ugasite, i diskreditujete na svim nivoima, posebno sa javnim hapsenjem jedne legende kakav je Dragan Dzajic, plus Vladimir Cvetkovic pride, tek da ovaj prvi ne bude sam. Sto se vi ne pobuniste tada, zasto ne ustaste u odbranu pravde u ime svih? E pa sada ne ocekuj da cemo mi da se bunimo, neka ide taj trenutni uspeh, da vidimo dokle ce da traje, a ako se pogleda perspektiva alternative, ovaj trenutni uspeh moze lako da postane dugotrajni. Pa gospodo trazili ste, gledajte. Isto tako i ja postujem navijace Partizana, i pomalo saosecam sa vama, ali ne mnogo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter