8
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Nenad Lalatović blizu Proletera?

Objavljeno: 29.04.21 u 12:20

U igri je potencijalna transfer bomba!

Nenad Lalatović već duži vremenski period ne krije loše odnose sa predstavnicima uprave FK Vojvodina.

Uspešni mladi stručnjak nije zadovoljan zalaganjem funkcionera, a juče se ponovo ‘podigla prašina’ zbog konferencije koju je Nenad održao pred duel sa Crvenom zvezdom.

Lalatović tvrdi da je funkcioner Vojvodine Dragomir Tanović navodno pred utakmicu između Vojvodine i Zlatibora zatražio od sudija da isključe Lalatovića. Nekadašnji arbitar, a sada član uprave kluba iz Novog Sada tvrdi da to nije istina. Ubrzo je usledio novi odgovor trenera, a Lalatović tvrdi da to mogu da potvrde i sudije, kao i drugi fukncioneri kluba.

Već u nekoliko navrata Nenad je rekao da sigurno napušta klub na kraju sezone. U sličnom vremenskom periodu ekipa Proletera je ostala bez trenera. Doskorašnji šef stručnog štaba Branko Žigić je dao ostavku. U Novom Sadu se već licitira sa imenima potencijalnih naslednika.

PROČITAJTE JOŠ: NENAD LALATOVIĆ TVRDI: ‘Iz kluba su naručili moje isključenje! Igračima su na poluvremenu pune oči suza’ (VIDEO)

 Nenad je nakon svog prvog profesionalnog angažmana u Sremu, dve godine bio šef struke Proletera. Lalatović je i tada sa uspehom predvodio ekipu, pa se očekuje da bi trener ponovo mogao da se vrati u klub koji sada nastupa u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Srbiji.

Nakon Proletera Lalatović je nizao uspehe u u najvišem rangu domaćeg fudbala. Tokom karijere je predvodio Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu, Čukarički i Radnički iz Niša. Lalatović je 2017. godine bio selektor omladinske reprezentacije Srbije koju je sa klupe predvodio na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Ostaje da sačekamo i vidimo da li će Nenad Lalatović postati novi trener Proletera?

 

0
0

8 Komentara

  1. Kakav Lalatović. On trenira samo klubove koji nameštaju utakmice C.zvezda,Radnički Niš,Vojvodina . Videlo se kakav je trener kad je trenirao mladu reprezentaciju. NIKAKAV

    0
    0
    Odgovori
    • Kad ti tako kažeš… Sreća, pa nisi turio međ te timove i „prepoštene“ grobare domaćeg fudbala, je l’!?
      Nego, rče mi onomad mali Zarija Lambulić, da taj proleter baš „puca od poštenja“.

      0
      0
      Odgovori
  2. Tesko moze doci do te sardnje, ceo Novi Sad zna misljenje „Amira „o Laltovicu ,a i on sam zna to .Licno mi je Laltovic rekao sta taj covek prica o njemu .Tako da sam ubedjen da od toga nema nista.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter