FOTO: SOCCER ZLATNA LIGA/SLOBODAN SANDIĆ
in

SOCCER ZLATNA LIGA: Imamo šampiona! (FOTO)

GSP Beograd novi šampion SOCCER ZLATNE LIGE!

GSP Beograd novi je šampion Soccer Zlatne lige u malom fudbalu! Nakon osvojenog Superkupa i Kupa, momci iz ekipe GSP Beograd izdominirali su i u 12. izdanju Soccer Zlatne lige, kako u ligaškom delu, tako i u finalu gde je lakše nego što se očekivalo savladan dvostruki osvajač takmičenja, Partizan.rs6:2 (2:1).

FOTO: SOCCER ZLATNA LIGA/SLOBODAN SANDIĆ

U meču za treće mesto novajlija – tim Borba bio je bolji od takođe dvostrukog osvajača Soccer Zlatne lige, ekipe Vodovoda3:0 (1:0).

FOTO: SOCCER ZLATNA LIGA/SLOBODAN SANDIĆ

Za najboljeg igrača 12. sezone proglašen je Manojlo Rebić iz šampionskog tima, među stativama najviše umeća je pokazao golman Vodovoda Zvonimir Denić, dok je ubedljivo sa 40 golova na 17 mečeva ligaškog dela titulu najboljeg strelca poneo Milan Srdanović (Borba). Fair-play ekipa je Soccerbet.

FOTO: SOCCER ZLATNA LIGA/SLOBODAN SANDIĆ

Početak nove, 13. sezone Soccer Zlatne lige planiran je za jesen 2021. godine, a organizaciju upravo završene pomogli su generalni sponzor Soccer kladionice (soccerbet.rs), generalni pokrovitelj Sportski savez Srbije i zlatni sponzori LAV Premium, FitPass, Red Bull i Gala voda.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

JOKIĆ ISKREN: ‘Umoran sam, nisam super-čovek!’

STIŽE IZ BRATSKOG KLUBA: Evo ko menja Nagelsmana!