0
Evrobasket 2022

FOTO: KSS

SELEKTOR NAKON ŽREBA: ‘U ovom trenutku smo fokusirani na kvalifiakcije za Olimpijske igre’

Objavljeno: 29.04.21 u 15:58

Kuglice su odlučile!

Srbija se nalazi u grupi D na Evropskom šampionatu koji će se održati 2022. godine. Orlovi će igrati protiv Češke, Poljske, Finske, Izraela i Holandije.  Povodom žreba oglasio se i selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov.

-Ponovo moram da upotrebim frazu i kažem kako je Evropsko prvenstvo u ovom trenutku daleko i da je još rano za neke dublje analize reprezentacija koje su sa nama u grupi. Mnogo toga će zavisiti od sastava u kojima će ekipe doći i u kakvoj formi će dočekati Evrobasket. Jedno je sigurno – mi ćemo svakoj utakmici morati da priđemo maksimalno, jer se u grupnoj fazi broji svaki koš i od detalja zavisi vaš put i uspeh na tom takmičenju.

PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠEN JE ŽREB U BERLINU: Srbija saznala protivnike na Evropskom prvenstvu!

-U ovom trenutku fokusirani smo na predstojeće kvalifikacije za Olimpijske igre, a potom i na izazove koji će posle njih doći. Kada je u pitanju Evrobasket, prvenstveno želimo da takmičenje dočekamo zdravi i u kompletnom sastavu, da dobro odradimo pripreme i utakmicu po utakmicu izborimo prolazak iz grupe u sledeću fazu. Neće biti lako, jer iako na papiru nisu najatraktivniji rivali, Češka, Poljska i Izrael će sigurno biti neugodni protivnici, ali verujemo u sebe i sigurni smo da će mnogo toga zavisiti i od nas

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter