0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

POZNATI SASTAVI ZA DANAŠNJU UTAKMICU: Partizan izlazi sa podmlađenim timom protiv Proletera!

Objavljeno: 29.04.21 u 16:29

U 34. kolu Superlige Srbije sastaće se Partizan i Proleter a poznato je sa kojim sastavom će izaći na teren rivali. 

Što se tiče Partizana, trener Aleksandar Stanojević je gostovanje u Novom Sadu iskoristio da šansu pruži mladim igračima, kao što su golman Popović, napadač Štulić, vezisti Lazar Pavlović i Filip Stevanović.

To automatski znači da su iz prvih 11 ispali nosioci igre, poput Bibarsa Natha, Takume Asana i Filipa Holendera. U formacijskoj postavci 4-2-3-1, crno-beli će igrati u sledećem sastavu: Popović – Miljković, S.Marković, Banjak, Urošević – Šćekić, Jojić – F.Stevanović, Pavlović, Jović – Štullić.

Kad je u pitanju Proleter, privremeni šef stručnog štaba, Sekula Rašiovan, koji na klupi menja smenjenog Branka Žigića, opredelio se za sledećih 11, takođe u formaciji 4-2-3-1: Vasiljević – Milošević, Marjanović, Ilić, Kovačević – Pejić, Joković – Knežević, Živojinović, Kojić – Ivanović.

Zna se i ko čeka šansu iz drugog plana. Klupa Proletera: Dragićević, Jovanović, Bacanović, Mirosavljev, Vesić, Leandro, Golubović, Bašanović, Janković, Gluščević, Tomović. Klupa Partizana: Gočmanac, Živković, Ostojić, Smiljanić, Natho, L. Marković, Čolić, Terzić, Asano, Holender, Milovanović.

Zbog žutih kartona, Stanojević u Novom Sadu ne može da računa na Sašu Zdjelara i Igora Vujačića. I dok je izbor u veznom redu širok, u odbrani se trener Partizana opredelio za Makija Banjaka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter