0
Domaći fudbal

FOTO: FK Proleter

PEJIĆ ZA HOTSPORT: Danas je prava prilika da se pokažemo!

Objavljeno: 29.04.21 u 11:16

Optimizam vlada u Proleteru uoči duela sa Partizanom!

Danas se na ‘Karađorđu’ sastaju ekipe novosadskog Proletera i beogradskog Partizana. Proleter je u seriji jako loših rezultata, što je rezultiralo odlaskom šefa stručnog štaba Branka Žigića. Uoči tog duela za HotSport je govorio Aleksa Pejić, vezista Proletera.

Otišao je Branko Žigić, koliko je uticalo na tim i kako ste primili tu vest?

AP: Vest smo primili emotivno, zato što je svaki od igrača imao sjajan odnos sa bivšim šefom. Branko je sjajan trener, kao i čovek, sa kojim je Proleter ostvario najbolje rezultate u istoriji kluba. Tako da je teško reći da nije uticalo na tim, međutim mi smo profesionalnci i kao takvi moramo se brzo prilagođavati promenama.

Samo nekoliko dana nakon odlaska trenera, dočekujete Partizan. Gde vidite svoje šanse protiv trenutno drugoplasiranog tima Superlige Srbije?

AP: Naše šanse na danasnjoj utakmici su u jakom kolektivu i mislim da je danas idealna prilika da pokažemo široj javnosti, da rezultati u prethodnom periodu nisu pravo merilo kvaliteta.

Šta misliš da je presudno bilo, da Proleter ima dosta lošiji drugi deo sezone u odnosu na prvi?

AP: Sigurno da se na ekipu blago odrazio odlazak nekoliko najiskusnijih igrača, dosta smo mlada ekipa, pa su ovakve stvari i normalne. Svaku utakmicu počnemo sa 4,5 bonus igrača, pa i pored toga na puno utakmica u drugom delu uprkos dobroj igri i odnosu, nismo imali sreće.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter