2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN SA DRUGIM TIMOM BOLJI OD PROLETERA: Natho začinio pobedu sa magičnom asistencijom! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.21 u 19:15

Fudbaleri Partizana ostvarili su pobedu u 34. kolu Superlige u Novom Sadu savladavši Proleter sa 3:1 (1:0).

Još jednom su se crno-beli igrali sa nervima navijača. Iako su od 76. minuta vodili sa 2:0, posle jedne greške su primili gol, pa su u pitanje doveli osvajanje tri boda.

Crno-beli su poveli početkom duela tačnije u 18. minutu golom Svetozara Markovića nakon prekida koji je prethodno izveo Miloš Jojić. Do kraja prvog dela nije bilo promene rezultata, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević promešao je karte u nastavku utakmice.

Rezervista na ovom meču Lazar Marković povisio je na 2:0 u 76. minutu kada mu je asistirao neverovatni Natho, da bi odmah nakon toga Proleter preko Mirosavljeva došao do 2:1, međutim na kraju se ispostavilo da je autogol postigao Svetozar Marković.

Tačku na ovaj meč stavio Miloš Jojić golom u nadoknadi vremena nakon sjajnog prodora Takume Asana! Japanac je nanizao nekoliko igrača domaćeg tima i na taj način potvrdio da je ove sezone verovatno i najbolji igrač “parnog valjka”.

Ovo je peti trijumf crno-belih u nizu nakon poraza u 164. “večitom derbiju”.

 

0
0

2 Komentara

  1. Po ko zna koji put se oglasavam ,oni su doveli za sporskog direktora coveka koji nema veze sa sportom ,on nema dve odgledane utakmice na TV pre mesec dana kada sam saznao da je on postao direktor istog momenta sam rekao da Proleter nalusta elitu. ZALOSNO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter