0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Fešta širom Evrope obećava dobru zaradu!

Objavljeno: 29.04.21 u 10:55

Četvrtak je daje više nego što biste očekivali. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Hamburger SV – Karlsruher

Ne može doći bolji protivnik za prekid loše serije HSV-a. Gosti nisu pobedili od 26. februara i nalaze se u sredini tabele da ne mogu ni dole ni gore. Domaći i dalje imaju realne šanse bar za plej-of za elitni rang nemačkog fudbala ali prvo moraju da pobede ovde.

Predlog: 1&D2+ (2,04)

21.00 Villarreal – Arsenal

Žreb je u polufinalu spojio Unai Emerija sa njegovim bivšim klubom – Arsenalom. Žuta podmornica u Španiji okupira sedmo mesto koje vodi u Evropu sledeće sezone i to dosta sigurno. Arsenal sa druge strane u Evropu može samo ako osvoji Ligu Evrope. Dakle, liga šampiona ili ništa. Oba tima će svim snagama ići u ovo takmičenje i mora biti golova.

Predlog: GG (1,79)

21.00 Manchester utd – AS Roma

Mančester junajted je favorit u ovom duelu, a njihova istorija sa Romom je više nego dobra. Svi se i dalje sećamo onih 7-1, a od poslednjih 7 Roma je dobila samo jednu. Još jedna prednost je što “crveni đavoli” u Premijer ligi imaju skoro obezbeđeno drugo mesto i mogu da odmaraju tim za ovo takmičenje. Uostalom to su već uradili u poslednjoj utakmici sa Lidsom. Roma mora da se bori u Seria A za mesta koja vode u Evropu naredne sezone.

Predlog: 1 (1,61)

21.30 Maritimo  – Braga

Braga je na samo dva boda od mesta koje vodi u kvalifikacije za ligu šampiona sledeće sezone, a domaći su na samo 2 boda od mesta koje vodi u drugu ligu sledeće sezone. Braga je odlična na gostovanjima i poslednji put kada su izgubili na putu u ligi bio je 16. januar. Moraju dobiti ovde jer su bez sumnje u 4 najkvalitetnija tima u ligi.

Predlog: 2&G2+ (1,93)

UKUPNA KVOTA 11,35  – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekpres tiket – 8219635

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter