0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

IZVANREDAN GOL ANDRIJE ŽIVKOVIĆA ZA POBEDU PAOKA: Preokret u velikom stilu za finale! (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.21 u 22:45

Ovo se ne viđa svaki dan.

Fudbaleri PAOK-a su u polufinalu Kupa Grčke savladali AEK rezultatom 2:1. Pošto su u prvom meču takođe slavili (1:0), oni će u finalu odmeriti snage sa Olimpijakosom.

Sam način na koji su crno-beli došli do pobede je neverovatan. Prvo je u 61. minutu Vijerinja promašio penal, a je kazna stigla 9 minuta kasnije. Vođstvo AEK-u doneo je Konstantinos Jalanopulos.

Gotovo da su se svi pomirili sa činjenicom da ćemo gledati produžetke, možda i penale, ali do toga nije došlo. Igrao se 84. minut kada je Mihael Krmenčik doneo izjednačenje svom timu. Taj rezultat ih je svakako vodio dalje, ali PAOK tu nije stao.

Glavni i odgovorni za potpuni preokret i pobedu bio je srpski reprezentativac Andrija Živković. On je pogodak za pobedu postigao u 96. minutu. Srbin je uočio da golman domaćih nije dobro postavljen, odlučio je da ga lobuje sa čak 30 metara i u tome je uspeo. Prava majstorija u izvedbi nekadašnjeg fudbalera Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter