1
Evrokupovi

FOTO: Twitter screenshot

BOMBA NA PARKU PRINČEVA: Ako dođe Mesi, odbrane neće imati šanse protiv ovog trojca!

Objavljeno: 29.04.21 u 22:03

Proteklih godina se dosta spekulisalo o odlasku Lionela Mesija iz Barselone ali do transfera za sada nije došlo.

U redu za argentinskog mađioničara stajali su mnogi veliki klubovi, ali se priča da će Leo ipak napustiti Blaugranu i na kraju sezone pojačati PSŽ. Iako je duo Nejmar i Mbape dovoljno zastrašujuć zamislite kako će to sve izgledati sa Mesijem kao trećim članom navale Parižana.

Trenutno je sve i dalje samo nagoveštaj ali trenutno finansijsko stanje Barselone govori da je ovo malo više od fudbalskog trača. Velikan iz Španije nema lošu sezonu ali ih je korona prilično finansijski namučila kao i ostale ostale klubove. Ipak kako bi se izvukli iz problema možda će biti primorani da prodaju najvećeg igrača u istoriji kluba.

Mesi je u proteklih nekoliko godina pričao o svom odlasku iz kluba ali je ostao veran timu koji mu je dao sve i u kom je postao jedan od najvećih ikada koji je igrao fudbal. Ako do ovog velikog transfera dođe to će biti zaista bitan datum u novoj fudbalskoj eri. Odbranama u domaćem prvenstvu kao i u Ligi Šampiona biće skoro pa nemoguće da zaustave ovaj trio fantastiko.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter