1
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

SUPERLIGA: Novi Pazar poražen u bitnom meču za opstanak, goleada Čukaričkog na Banovom Brdu!

Objavljeno: 28.04.21 u 19:58

Danas su odigrana 3 meča u okviru Superlige Srbije.

Fudbaleri Voždovca savladali su Novi Pazar u gostima rezultatom 0:2. Zanimljivo je to da je konačan rezultat postavljen već u 5. minutu.

Vođstvo Zmajevima, doneo je Aleksandar Bogdanović u 2. minutu. Samo 3 minuta kasnije, dosuđen je penal za goste, pa je prednost na 2:0 povećao Stefan Purtić. Težak je ovo poraz za ekipu Novog Pazara, jer su se nadali makar bodu, koji bi im dosta pomogao u borbi za opstanak.

Na drugoj strani, ekipa Čukaričkog je slavila protiv Mladosti iz Lučana. Na ovom meču smo videli čak 6 golova, a konačan rezultat je bio 4:2.

Strelci za domaće bili su Đorđe Jovanović u 11. i 49. minutu i Milutin Vidosavljević u 62. odnosno 71. minutu. Kod gostiju, pogotke su postigli Saša Jovanović u 53. i Milan Bojović u 87. minutu meča.

SVI REZULTATI:

Bačka – Zlatibor 0:1
Novi Pazar – Voždovac 0:2
Čuakrički – Mladost Lučani 4:2

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Kada imate debilnog trenera kao sto Pazar ima u liku Berbera, onda ne mozete da pobedite nikoga, cak ni ocajnog Vozdovca !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter