2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STANOJEVIĆ DAJE ŠANSU MLADIM NADAMA: Ne volim kada ekipe promene trenera pred meč sa mojim timom!

Objavljeno: 28.04.21 u 17:10

Danas počinje 34. kolo Superlige.

Fudbaleri Partizana će u četvrtak putovati u Novi Sad, na duel protiv Proletera. Trener crno-belih je bio dosta obazriv pred ovaj meč, a osvrnuo se i na izostanke sa kojima mora da se suoči.

Igramo sa Proleterom, koji je promenio trenera i poslednje vreme nisu u dobroj formi, iako su bili veoma stabilni u većem delu sezonu. Sećamo se prve utakmice, znamo na koji način smo pobedili, pa smo veoma oprezni pred utakmicu, počeo je Stanojević i dodao:

Obradović je igrao dobro u minulom periodu, a povreda šake je, pogotovo na toj poziciji veoma  specifična. Što se Brežančića tiče, on je van ritma, jer neki period nije trenirao i videćemo kada će na teren, kada uđe u ritam i kada zasluži. Sa druge strane, Urošević je uvek konstantan i u dobroj formi i sto posto verujem u njega.

FOTO: FK Partizan

Nakon Radničkog, još jednom će protivnička ekipa menjati trenera pred duel sa Partizanom. Stanojević kaže mu se to uopšte ne sviđa i da mu dosta otežava.

Ne volim kada neko menja trenera, jer se pripremam ozbiljno na način igre rivala i u ovakvim slučajevima ne znate šta da očekujete. Gledam to kao problem, ali idemo spremni i videćemo na samom meču kako će igrati, rekao je Stanojević.

Za sam kraj, pričao je o Bajbeku i Banjaku. Takođe, najavio je da će uvek dati šansu mladim igračima, dok je na njima da je iskoriste.

Za Banjaka sam rekao da će dobiti šansu uskoro i ide u tom pravcu. Bajbek nije u konkurenciji. Natho i Asano su tu, Suma je i dalje povređen.Uvek ću dati šansu mladim igračima. Na njima je da li će je iskoristiti. Pošto su je iskoristili, daćemo im sada već protiv Proletera šansu. Nad Štulićem je protiv Spartaka bio penal, Lazar Pavlović je postigao gol, Jović igra konstantno dobro. Želim da vidim koliko mogu da nose igru Partizana. Za sada zaslužuju šansu i dobiće je, zaključio je Stanojević.

0
0

2 Komentara

  1. Imao je da spremi jednu utakmicu protiv Zvezde, i pokazao je raskošni talenat, samo fali Lola Smiljanić da disertacija dobije prelaznu ocenu,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter