0
Evropske lige

FOTO: Privatna arhiva

SRBI NA ČELU SA BLAGOJEVIĆEM PRAVE SJAJNE REZULTATE: Kaspi savladao vicešampiona!

Objavljeno: 28.04.21 u 14:16

Srpski trener već drugu sezonu predvodi ekipu iz Kazahstana!

FK Kaspi Aktau je prethodne sezone uspeo da izbori opstanak u Premijer ligi Kazahtsana. Ekipa predvođena sjajnim trenerom Srđanom Blagojevićem je bila hit prvenstva kada je prošle godine nadigrala i savladala slavnu Astanu.

FOTO: Privatna arhiva

Od početka ove sezone Kaspi igra na znatno višem nivou. Klub trenutno zauzima 6. poziciju u ligi i ima samo bod manje od četvrtoplasirane ekipe čije mesto vodi u Evropu.

PROČITAJTE JOŠ: NEJMAR PORUČUJE: ‘Moj glavni cilj je osvajanje Lige šampiona, a ne Zlatna lopta’

Kaspi je danas na svom terenu savladao favorizovani Tobol. Gosti su i dalje aktuelni vicešampioni Kazahstana. Utakmica je završena rezultatom 2:1, a junak pobede je nekadašnji igrač Javora Nikola Cuckić.

Blagojević  je u dosadašnjoj karijeri predvodio IMT, Inđiju, Javor, Bežaniju… U Kazahtsanu je okupio jednu zanimljivu ekipu,a među igračima se nalaze čak tri fudbalera iz Srbije. Značajnu ulogu u timu imaju Stefan Bukorac, Marko Milošević i već pomenuti Nikola Cuckić.

Da se rad, trud i dobri rezultati brzo isplate dokazuje činjenica da Blagojević na stolu već ponude tri velika kluba. Još uvek nije poznatno o kojim timovima je reč, ali to je svakako pokazatelj kvalitetnog rada u Premijer ligi Kazahstana koja iz godine u godinu postaje sve kvalitetnije takmičenje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter