1
Domaći fudbal

FOTO: Twitter

SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU: UEFA prijavila čak 81 sumnjiv meč, otkriveno i ko je ‘režirao’ mečeve Borca i Jagodine!

Objavljeno: 28.04.21 u 10:20

Određeni koraci su već preduzeti…

Evropska fudbalska federacija (UEFA) je dojavom o nameštenim utakmicama u srpskom fudbalu podigla mnogo prašine u našoj javnosti, a Fudbalski savez Srbije je brzo reagovao i kaznio Borac iz Čačka i Železničar iz Pančeva.

Trenutno je pod istragom i utakmica Trajala iz Kruševca i Sloge iz Kraljeva, gde su pod sumnjom sudije, dok ‘Nedeljnik’ otkriva da je u prethodnih pet godina UEFA poslala čak 81 upozorenje zbog utakmica koje su iz nekog razloga bile ‘čudne’.

Najviše problematičnih slučajeva bilo je u periodu od 2017. do 2019. godine, a pomenuti list saznaje da je Borac kažnjen jer su se pojedini igrači kluba iz Čačka kladili protiv sebe (izgubili 1:0), kao i određeni fudbaleri i rukovodstvo kluba iz Jagodine. Oni su se navodno kladili da će izgubiti sa tri gola razlike i zaista je Trajal pobedio 3:0.

– Potrebno je ne samo otkriti već i sprovesti istragu i prikupiti dokaze, sam FSS bez pomoći i saradnje sa svim članovima fudbalske organizacije i zainteresovanim stranama neće postići potpunu efikasnost u otkrivanju učesnika koji se bave nameštanjem fudbalskih utakmica ili bilo kojom drugom neregularnošću, izjavio je oficir za integritet FSS Svetislav Đurović.

(VIDEO:YouTube/Prva liga Srbije)

0
0

1 Komentara

  1. A STA SE DOGADA UNUTAR FSS, TO NE PISETE.NASLI SU DA SATANIZUJU BORAC.SRAMOTA.!! KAO DA NIkO U SRBIJI NE ZNA KAKVA JE STRUKTURA FSS. KRIMINALNA I VISE OD TOGA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter