0
Košarka

FOTO: Twitter screenshot

ROUZ ODLEPIO ZA JOKIĆEM: Sve je gotovo, Nikola će biti MVP!

Objavljeno: 28.04.21 u 18:31

Nekadašnja NBA zvezda, Džejlan Rouz, nema dilemu kada je u pitanju izbor ovogodišnjeg MVP.

Rouz je član Mičigenovog „Fab Five“ tima zajedno sa zajedno sa Krisom Veberom, Džuvanom Hauardom, Robom Pelinkom…

Nakon košarkaške karijere počeo je da radi kao sportski novinar i analitičar. Po Rouzovom mišljenju Jokić je glavni favorit za osvajanje nagrade MVP-ja, a nakon meča sa Memfisom bio je oduševljen Nikolom.

Otpisali smo Denver kada se povredio Džamal Marej, ali su oni i dalje konkurentni i pobeđuju, zašto, upitao je Dejvid Džakobi, a Džejlen Rouz se odmah nadovezao:

Ovo je kao šah. Oni svoj napad baziraju na igri ovogodišnjeg MVP, Džokera. Džamal je bio druga opcija, a Porter treća opcija i sada je Marej povređen i Porter postao druga opcija i sjajan skorer, rekao je Džejlen Rouz.

Potom su se nadovezali na igru Nikole Jokića i MVP kandidaturu:

Ove godine smo naveli barem deset kandidata za MVP nagradu, ali više ne sme da bude dileme. Sve je gotovo. Jokić će biti MVP i kvote u Vegasu kažu da je apsolutni favorit. Ti imaš pravo da glasaš za MVP, šta kažeš?“, kaže Džakobi.

A komentar u najmanju ruku oduševljenog Džejlena Rouza je bio:

Jokić ima pol poziciju, kratka je sezona, ima povreda, ali ne smemo da ignorišemo igrače koji dominiraju cele sezone. Embid je ove godine propustio isti broj mečeva kao Kavaj i Lebron, a Džoker od početka sezone ima Top 5 učinak i skoro svim stastističkim kategorijama i nije propustio niti jednu jedinu utakmicu! Dominira i bez Džamala Mareja, zavoleli smo ga još pre par godina i gledali ga šta radi. Sada će diplomirati kao MVP NBA lige, rekao je Džejlen Rouz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter