0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

REAL SE ODRIČE JOVIĆA: SRPSKOG REPREZENTATIVCA MENJA KOLEGA IZ TIMA!

Objavljeno: 28.04.21 u 21:19

Real će usled krize koja je usledila zbog pandemije koronavirusa morati da bude obazriv prilikom kupovine novih igrača.

Pretpostavka je da neće biti skupih pojačanja i da će Real tražiti alternative u jeftinijim fudalerima. List „As“ je preneo kako je klub sa „Santjago Bernabeu“ stadiona zainteresovan za Portugalca Andrea Silvu koji ove sezone blista u Ajntrahtu.

Kao zainteresovani kluovi pominju se Atletiko Madrid, Borusija Dortmund i Mančester junajted, ali ipak se čini da u Realu imaju drugačiju ideju, tačnije veruju da imaju asa u rukavu. I to u vidu napadača Luke Jovića.

Oni su spremni da za dolazak Silve trajno proslede Ajntrahtu reprezentativca Srbije i doplate još 20 miliona evra. Jović je tamo trenutno na pozajmici i ugovor sa Realom mu važi do leta 2025.

S druge strane, Silva je već igrao u Španiji,  u sezoni 2018/19 kada je nosio dres Sevilje.Za klub iz Andaluzije postigao je 11 golova na 40 utakmica. Nakon toga prešao je u ekipu Milana, a prethodnog leta potpisao je za Ajntraht iz Frankfurt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter