0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Ponuda nije bogata, ali je tu nekoliko veoma zanimljivih utakmica!

Objavljeno: 28.04.21 u 11:00

Sreda nije tako izdašna ove nedelje ali opet daje dovoljno utakmica za tiket! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Greuther Furth – Sandhausen

Tri vezane pobede odvele su Sandhauzen van opasne zone i sa čak dve utakmice manje od rivala. Sada je na njima da skupe te poene i povedu kolo ali to im baš ne ide. Grojter trenutno okupira drugo mesto koje vodi u Bundesligu ali moraju da gledaju šta radi Holsten Kil sa svojim zaostalim utakmicama. Naša prognoza je da pobednički niz gostiju staje ovde, a domćin se bliži promociji u elitni rang.

Predlog: 1 (1,65)

19.00 Athletic Bilbao – Valladolid

Valjadolid se našao u opasnoj zoni i gori im pod nogama ali idu na stadion gde je pao lider pre tri dana. Bilbao je uvek imao reputaciju tima koji je teško dobiti, a uz dosta tvrdu odbranu dodajte još očajan napad gostiju. Valjadolid mora do bodova ali na nekom drugom stadionu.

Predlog: 1 (1,95)

19.30 Galatasaray – Konyaspor

Tursko prvenstvo je na pet kola do kraja, a Bešiktaš, Fener i Galata su u šest poena. Samo dva mogu do lige šampiona. Upravo tim na koji tipujemo mora da juri svoje najveće rivale. Ako na to dodate da im dolazi gost za kojeg se više niko ne seća kada je poslednji put pobedio i relativno je siguran u sredini tabele računica je jasna.

Predlog: 1&D2+ (1,88)

19.30 Rizespor – Besiktas

Rizespor se pokazao kao dobar domaćin ali sada im dolazi lider prvenstva. Bešiktaš je izgubio samo jedno od poslednjih 10 gostovanja. U međusobnim duelima ponovo je sve na strani gostiju, a prošle godine je palo čak i demoliranje od 6-0.

Predlog: 2 (1,75)

UKUPNA KVOTA 10,59 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 1850156

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter