0
Evrokupovi

FOTO: screenshot

LIGA ŠAMPIONA: Siti preokretom korak bliži finalu, PSŽ poklonio ‘građanima’ pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.21 u 23:15

U drugoj polufinalnoj utakmici Lige Šampiona Mančester Siti je kao gost savladao PSŽ posle preokreta rezulatom 1:2.

Fudbalski je Siti bio nadigran u prvom poluvremenu. Poveli su Sveci preko Markinjosa iz kornera na asistenciju Anhela di Marije. Neverovatno je igrao drugi Brazilac, Nejmar, kao da ima sve dedsetke na najsavremenijim simulacijama lomio je protivničke igrače.

U drugom poluvremenu neka druga priča. PSŽ se potpuno povukao, a greške su ih skupo koštale i sada umesto sa golom prednosti u Mančester idu sa veoma teškim zadatkom.

Najpre je neodlučni Kejlor Navas loše procenio let lopte posle pokušaja ubacivanja Kevina de Brujnea za izjednačenje ni iz čega.

Psihički uzdrman domaći tim potpuno je izgubio kompas prilikom slobodnog udarca Rijada Mareza tako što su se u živom zidu razdvojili Leandro Paredes i Presnel Kimpembe i tek kad je lopta prošla između njih spazio ju je golman PSŽ-a. Kasno.

U međuvremenu je Gej dobio crveni karton zbog oštrog starta nad Gundoganom, pa je Siti rutinski priveo meč kraju i pobedio rezultatom 2:1.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter