0
Košarka

FOTO: Screenshot

EVO ZBOG ČEGA JE MARJANOVIĆ ISKLJUČEN: Srbin zbog ‘veoma grubog’ faula morao ranije u svlačionicu, navijači besni (VIDEO)

Objavljeno: 28.04.21 u 09:40

Marjanović morao napolje na dva i po minuta do kraja, a njegovi saigrači nisu mogli da veruju šta se dešava…

Velika prednost Dalasa nad Golden Stejtom tokom celog meča i na kraju ubedljiva pobeda 133:103), međutim u centru pažnje je bio Boban Marjanović, koji je na parketu proveo svega četiri minuta.

Marjanović je morao napolje na dva i po minuta do kraja utakmice, jer je jako udario Pula prilikom pokušaja da ga blokira tokom kontranapada. Marjanović je odmah prišao Polu da vidi šta nije u redu, ali cela ekipa Dalasa ostala je u šoku kada su shvatili da sudije šalju Srbina napolje.

Čak su i navijači bili besni zbog isključenja.

– Sudije u NBA ligi su van kontrole tokom cele sezone, ali izbacivanje Bobana prilikom pokušaja blokade i slučajnog udaranja u glavu je novi nivo niskog padanja arbitara, jedan je od komentara.

 

Marjanović je za to vreme provedeno na terenu imao dva poena i dva skoka, a junak je bio Luka Dončić sa 39 ubačenih poena za 28 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter