0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

SKANDAL KOJI TRESE PORTUGALIJU: Fudbalski agent nasrnuo na kamermana, iz Porta se izvinjavaju! (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.21 u 23:10

Nema opravdanja za ovakvo ponašanje.

Poznati portugalski agent Pedro Pinjo, našao se u centru skandala o kome bruje svetski mediji. Pinjo je nakon meča u kome su snage odmerili Moreirense i Porto, nasrnuo na kamermana.

Neprijatne scene desile su se kada je predsednik Porta Pinto da Košta prolazio pored njih. Kamerman ga je čekao kako bi od njega uzeo intervju, a onda se desila situacija koju možete videti na snimku.

Ovaj događaj je trenutno glavna tema u Portugaliji, pa se povodom nje odmah oglasio i potpredsednik Porta Vitor Baija koji je uputio izvinjenje u ime kluba. Utakmica je završena bez pobednika (1:1) i obeležio ju je još jedan incident kada je trener Porta želeo da se fizički obračuna sa sudijama.

Seržo Konseisao je tako dobio 4. crveni karton, pa je posle meča pošao da sudijama objasni neke stvari. Srećom, članovi njegovog stručnog štaba su ga sprečili i odvukli na drugu stranu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter