0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Povratak Lige šampiona i zanimljivi okršaji u nižim rangovima!

Objavljeno: 27.04.21 u 11:00

Nova lista i nova šansa za dobitak! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

14.00 Pescara – Entella

Dve ekipe na dnu Serie B nemaju za šta da igraju osim ponosa. Peskara nije dobila Entelu poslednjih 6 međusobnih duela i sada je pravi momenat za to budući da su gosti najslabiji tim lige. Imaju najlošiji napad, najlošiju odbranu i skupili su najmanje poena. Sada je vreme da Peskara dobije.

Predlog: 1 (1,90)

18.30 Nurnberg – Holstein Kiel

Domaćin je u fantastičnoj formi dok su gosti nadomak plej-ofa ili direktnog plasmana. Zašto kažemo tako nadomak? Pa zato što imaju čak 3 utakmice manje, a zaostaju za trećeplasiranim HSV-om samo 2 boda, dok za drugoplasiranim Grojterom zaostaju 5. Sve je to dostižno, ali u Nirnbergu neće biti nimalo lako.

Predlog: GG (1,62)

20.00 Brentford – Rotherham

Domaći su obezbedili plej-of i možda bi se moglo reći da će čak malo čuvati igrače za njega jer su ekipe u plej-ofu izuzetno podjednake i skoro da nema razlike na koga će ići. Možda bismo i pomislili na to da ne tipujemo pobedu domaćina da bilo koja ekipa osim Roterama gostuje. Vodeničari su ekipa koja je odigrala 5 utakmica u 11 dana i suočava se sa ispadanjem ako ne dobiju bar 2 od poslednje 4.

Predlog: 1&D2+ (1,89)

21.00 Real Madrid – Chelsea

Spektakl polufinala Lige šampiona malo šta može da zameni. Real ima 13 titula u ovom takmičenju, a ostala 3 kluba koja su još tu imaju ukupno 1 tj. Čelsi ima jedan. Jasno je da je  na strani Španaca ali ovde ne želimo ništa da prognoziramo osim golova. Neka ide gol- gol.

Predlog: GG (1,99)

UKUPNA KVOTA 11,58 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 6539704

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter