0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

NOVI SAD I BULUT NAJBOLJI U EVROPI: Novo priznanje za srpske basketaše!

Objavljeno: 27.04.21 u 16:51

Fenomenalan nastup ekipe Novog Sada u Sankt Peterburgu!

Basketaši Novog Sada 3×3 osvajači su Junajted lige Evrope koja je održana prethodnih nekoliko dana u Sankt Peterburgu. Oni su u polufinalu savladali ekipu Inamono Moskve sa 21:12, da bi u finalu imali nešto teži zadatak protiv ekipe Rige, ali su i tu slavili sa 21:19.

MVP ovog turnira bio je najbolji basketaš sveta – Dušan Domović Bulut.

‘Preuzeo sam odgovornost. S obzirom da smo bili silno oslabljeni nismo imali šta da izgubimo. Iz te neke rasterećenosti sam uzimao šuteve i pogađao. Sve to je potvrda dobre forme i ispravnosti napornog trenažnog procesa koji sprovodim.’ – rekao je Bulut.

‘U odlučujućem duelu sa Rigom, koja je trenutno možda i najkvalitetnija ekipa na svetu, igrali smo bez izmene. Borili smo se kao lavovi, a u presudnim momentima u nama kao da je proradio i inat. Igrao se zaista vrhunski basket, ali mi je mnogo žao što se Milošević povredio. Menjao bih sve, odrekao bih se titule samo da je on ostao zdrav.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter