0
Evrokupovi

FOTO: Twitter

‘NE ZANIMA ME ZLATNA LOPTA!’: Nejmar otkrio šta mu je glavni cilj u karijeri i po čemu želi da bude upamćen – iznenadio je mnoge!

Objavljeno: 27.04.21 u 14:36

Fudbaler Pari Sen Žermena je bio direktan!

Kada je dolazio u francusku prestonicu za najveći novac u istoriji fudbala, Nejmar je zacrtao jedan cilj, a to je osvajanje Lige šampiona.

Prošle sezone je stigao do finala, ali je PSŽ tamo sačekao moćni Bajern, koji je uzeo ‘ušati’ pehar, a sada je stigao do polufinala gde ga sutra očekuje prvi meč sa Mančester sitijem.

– PSŽ je postao ogroman klub, kada se pomene PSŽ svi govore kao o klubu koji je među 5-6 najboljih u Evropi. Mi smo na korak od našeg velikog cilja i uradićemo sve da ga ispunimo. Siti je tim top-klase, ali to je i Bajern pa smo uspeli da prođemo dalje, kazao je Nejmar.

O Nejmaru se godinama unazad priča kao nasledniku Ronalda i Mesija, ali iako je odavno u fokusu, 29-godišnji Brazilac nikada nije bio ni blizu Zlatne lopte…

– O tome ne razmišljam, Zlatna lopta mi nije važna koliko mi je važan pehar Lige šampiona. Želim da budem upamćen kao igrač koji je pomogao Pari Sen Žermenu da bude najbolji u Evropi, kazao je Nejmar.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter