0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Instagram/dragovic6

‘NE SMEM DA SE KOCKAM, NEMA PRITISKA NI ROKOVA’: Aleksandar Dragović prvi put javno govorio o transferu i otkrio da su još neki klubovi sem Zvezde u igri!

Objavljeno: 27.04.21 u 15:12

Dugogodišnja želja Crvene zvezde, iskusni štoper Aleksandar Dragović nedavno je bio u Beogradu, gde je navodno pregovarao o dolasku u Ljutice Bogdana.

Nezvanično se može čuti da je posao blizu zavšetka, a svakako da je visina primanja koju ima i dalje aktuelni fudbaler Bajera, bila tema razgovora.

Sve dok Dragović ne stavi poptis na ugovor i zaduži dres, navijači neće biti sigurni, a momak rođen u Beču je prvi put govorio o transferima.

– Postoje dve ili tri opcije o kojima moram da razmislim. Ako ne igram svake nedelje, ne mogu da budem srećan. Postao sam profesionalni fudbaler da bih igrao. Radije bih igrao za koji evro manje, čak i u slabijoj ligi, nego da ne igram uopšte. Srećan sam kad igram, rekao je Dragović za agenciju ‘APA’.

Sledi mu Evropsko prvenstvo za Austriju, a on nije u pravoj formi, jer je pao u drugi plan kada je klub u pitanju.

– Teška, veoma teška faza karijere. Treninzi nisu dovoljni. Ali, posle ove sezone kreće novo poglavlje…, nagovestio je Dragović novi list u karijeri i zaključio: ‘Nije lako u pandemiji, ne smem ni da se kockam, ali nema pritiska i nikakvih rokova’.

Dragović je karijeru započeo u Austriji iz Beča, dok je potom nastupao za Bazel, Dinamo Kijev, Lester i Bajer Leverkuzen. Za reprezentaciju Austrije odigrao je 84 meča i postigao jedan gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter