0
Evropske lige

FOTO: Juventus/X

NAVIJAČI JUVENTUSA BESNI ZBOG LOŠE SEZONE: Morbidno pretili sinu Andree Pirla – ‘Želimo da umreš zajedno s ocem’

Objavljeno: 27.04.21 u 13:55

Sin Andree Pirla našao se na meti uvreda…

Naime, mladi Nikolo je napisao na Instagramu kako svaki dan dobija na desetine psovki i ‘želja’ da umre, poput jedne koju je citirao: ‘Želim ti da umreš zajedno sa svojim ocem’, prenosi list ‘Korjere’.

Sin nekadašnjeg fudbalera je na društvenim mrežama podelio tekst, u kom navodi koliko problema ima zbog toga što je sin slavnog oca.

– Nisam osoba koja sudi, ne radim to, svako ima pravo da radi ono što želi. Prvi to radim i ne bih nikad voleo da mi neko uskrati slobodu govora. Oni (roditelji) su me naučili da imam ideje i da iznad svega slušam druge, ali verujem da postoji limit u svemu, a limit u ovom slučaju odavno je premašen. Imam 17 godina i svaki dan dobijam poruke ovakvoh tipa, ne zbog toga što sam nešto uradio, nego samo zato što sam sin trenera kog oni ne vole. To je moja jedina greška i jedini razlog zašto svakog dana primam poruke koje su prepune raznih uvreda, ali i želja gde bi voleli da umrem. Voleo bih da se stavite u moju kožu samo na sekund i da zapitate sebe, kako biste se vi osećali, zapitao se momak rođen 2003. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели NICOLÓ PIRLO (@nickpirlo_10)

Nakon ovih reči, Pirlo junior je dobio stotine poruka podrške, dok jedini razlog ovakvih poruka se krije iza toga što Juventus prvi put nakon devet godina neće biti šampion Italije. Navijači najvećeg krivca u tome vide upravo trenera Andreu Pirla.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter